Pages

14 Mayıs 2012 Pazartesi

Lhasa De Sela



Ölmemesi gereken insanların öldüğü bir dünyada erekte olmuş ve müzikten müthiş haz alan kulaklarım var.. Bu kadın kanserden ölmüş peh .. Ben seni kulaklarımda yaşatacağım Lhasa'cığım.

7 yorum:

  1. güzel şarkıymış ama beni şöyle hafiften moda sokan şarkılardan uzak duruyorum bu aralar:) bak ben de şunları buldum,sevdim,yeni buldum,belki biliyosundur.
    http://www.youtube.com/watch?v=iMs_WffLI2k

    not:yorumlarda kelime doğrulamasını kaldır bi zahmet:D

    YanıtlaSil
  2. Şu irlandalıların müziğinden gına geldi . Hayır böyle doğal sevimli bişeydi bunlar bir zamanlar ama şimdi arkama bakmadan kaçasım geliyor dinlerken . Sana sevgili Lhasacığımın başka bir şarkısını dinlettireyim .. http://www.youtube.com/watch?v=7i71KHGK5-8 Ha bir de müzik ne kadar derinlere işliyorsa o kadar iyidir. Hüzün ve mutluluk aynı yerde önemli olan hangisini aradığın . Şu kadının sesine gel ya of of of.

    YanıtlaSil
  3. ayriş müzikle pek içli dışlı değildim de böyle yeni arayışlardayım farklı şeyler dinleyeyim diyorum iyi geldi bana:) yeni aldığım bir kararla güneş etrafımızdayken böylesine uysallaştıracak şarkılar dinlemeyeceğim,ya uyurken ya kitap okurken ya da içerken girişcem böyle şeylere..

    YanıtlaSil
  4. Ben inatla sana aynı bokun kahverengisinin kokusunu salıveriyorum . http://www.youtube.com/watch?v=IhqqZN0H7CI&feature=related masturbasyonun böylesi. 5. posta

    YanıtlaSil
  5. el pajaro güzelmiş hatta biraz daha ensturman eklense çok daha güzel olabilirmiş.kadının sesi değişik baya. tango with lions'da güzelmiş ama öyle çok akılda kalıcı değil gibi..

    YanıtlaSil
  6. kadının şarkıları hipnoz etkisi yapıyor ama sesi gerçekten çok farklı

    YanıtlaSil
  7. El pajaro yu dinlerken müzikten soğuyorum. Bu kadar mükemmel olmamalı .

    YanıtlaSil